Datanetwerk

Ook voor datanetwerken bent u bij ons aan het juiste adres!

Waar uw internetprovider stopt gaan wij verder. Voor thuisgebruik kunt u kiezen uit een bedraad of draadloos netwerk. Beide netwerken kunnen wij voor uw installeren en configureren. Ook monteren wij uw Adsl- of Kabelmodem op de plaats waar u het graag wenst.

Ook voor kleine en middelgrote ondernemingen verzorgen wij graag het netwerk. Het compleet installeren en configureren van patchpanelen en netwerkswitches is voor ons geen probleem. Bij TopSafe Security werken wij met universele bekabelingsystemen, zodat al uw dataverkeer over deze bekabeling heen kan lopen. Het voordeel hiervan is dat er maar één centraal punt hoeft te zijn voor al uw techniek. Dit is ruimtebesparend en gebruiksvriendelijk!

Aantal voordelen:Patchkast

  • Centraal punt
  • Ruimtebesparend
  • Overzichtelijk door de verschillende kleuren patchsnoeren, telefonie, computers, faxen, modems etc.
  • Gebruiksvriendelijk, denk aan het verhuizen van een telefoonnummer of gehele werkplek

Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe telefooncentrale, het installeren van een compleet nieuw UTP/FTP Datanetwerk CAT5E, CAT6 of uitbreiding/aanpassing van een bestaand netwerk. In nieuwbouw of een bestaand gebouw, samen met u kijken wij welke mogelijkheden het beste bij uw organisatie passen. De installatie wordt volgens de laatste normeringen aangelegd en de datanetwerken worden gemeten en uitgedraaid.

UTP_kabel FTP_kabel
UTP FTP