Over Topsafe

TopSafe Security is een erkend beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van Inbraak, Overval, Diefstal en Vandalisme. Ook voor uw elektrotechnische-, data-, en telefooninstallaties bent u bij ons in goede handen. Vooral op het gebied van beveiliging denken wij dat het beter kan!

In Nederland wordt ongeveer 120.000 keer per jaar ingebroken en worden er meer dan 500.000 pogingen tot inbraak gedaan. Elke minuut is er een huis doelwit van een inbreker en elk huis is minstens eens in de tien jaar aan de beurt. In slechts een kleine groep betreft het een inbraak met voorbedachten rade. Veel vaker gaat het dus om een gelegenheidsinbraak: de inbreker kwam langs en zag zijn kans schoon. Uit onderzoek blijkt dat 9 van de 10 keer dit soort inbrekers onder invloed van drugs of alcohol zijn, wat het nog extra gevaarlijk maakt. Je zou een dergelijke inbreker maar ‘s nachts in je woonkamer tegen komen. De getroffen bewoners hadden het in de meeste gevallen de inbreker dusdanig gemakkelijk gemaakt dat deze snel te werk kon gaan. Vaak is het gehele huis veranderd in een chaos waarbij waardevolle spullen gestolen zijn en spullen met emotionele betekenis zijn beschadigd. De verzekering dekt zelden de gehele schade, om over de emotionele schade maar te zwijgen. Het gevoel van onveiligheid kan de slachtoffers nog maanden of jaren achtervolgen in de vorm van slaapproblemen en angststoornissen.

Wij willen u dit graag doen voorkomen, voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Negentig procent van de huishoudens doet aan inbraakpreventie, hoewel de maatregelen in de meeste gevallen onvoldoende zijn. Zelfs na een inbraak komt het vaak voor dat men geen extra maatregelen neemt, of slechts weinig. Men investeert dikwijls wel in sloten en buitenverlichting, maar laat steken vallen bij de simpelste preventie. Ook zien we van dag tot dag nog vaak vele gaten in de detectie op het gebied van een alarmsysteem.

TopSafe Security staat voor vroegtijdig detecteren. Dit is een term die in de lesstof van de beveiliger veel naar voren komt, maar helaas in de praktijk te weinig wordt toegepast, waardoor inbrekers keer op keer wegkomen met de buit. U kunt namelijk de beste kwaliteit en de hoogte klasse hang en sluitwerk aanschaffen, maar als de inbreker genoeg tijd krijgt is alles te forceren!

Als een inbreker pas wordt gedetecteerd als hij binnen staat bent u te laat! De inbreker weet dat hij dan nog circa 10 minuten heeft en dit is veel tijd voor een inbreker. Hij zou ongetwijfeld uw attractieve spullen mee grijpen en veel schade aanrichten. Zodra de inbreker een raam of deur forceert moeten alle toeters en bellen gaan en moet de nodige opvolging in actie komen (vroegtijdig detecteren). De dief staat dan nog buiten en zet het in de meeste gevallen op vluchten. Mocht hij toch naar binnen gaan, dan is de kans zeer groot dat hij in zijn nek wordt gegrepen!

Laat u vrijblijvend informeren en profiteer van de vele tips en trucs om de inbreker uw huis/bedrijf voorbij te laten gaan.